Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

за използване на интернет страницата www.bgparts.net

Гаранция

БГПАРТС не дава гаранция за закупени части втора употреба. Отговорността за пригодност на закупени продукти, монтаж и експлоатация е на лицето, което ги е закупило.

Закупени автомобилни гуми и джанти не подлежат на гаранция!

Условия за връщане:

При връщане на продукт предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

1За страната без гр. София право на връщане имат само физически лица, в срок до 14 дни от осъществяване на сделката, закупили продукти от интернет страницата на БГПАРТС извън гр. София . За да се възползвате от тази възможност трябва да попълните формуляр за връщане на продукт. Формуляри попълнени и изпратени след 14 дни от датата на доставката на съответния продукт, няма да се вземат предвид.

Връщането на продуктите се извършва за поръчки извън София само чрез куриерска фирма Еконт. След  попълването и изпращане на формуляр, наш служител го разглежда и одобрява, след което ще имате възможността да изпратите обратно продуктите на адресът, от който са изпратени

След проверка от наша страна и констатиране на липса на белези за умишлено повредена или подменена авточаст с друга, се пристъпва към замяна и/или връщане на заплатени пари според желанието на клиента.

При замяна на авточаст и/или връщане на заплатена сума, всички транспортни разходи са за наша сметка.

В случай, че клиент се възползва от опцията “преглед”, която куриерска фирма Еконт предлага, и в доставката има повече от един артикул, клиентът може да върне избрана част, която счита за не съответстваща, като я изпрати на адресът, от който е изпратена. След преглед на пристигналата пратка от наш служител-контрольор по върнати пратки и липса на белези за умишлено повредена или подменена авточаст, ще бъде притъпено към замяна и/или връщане на заплатената сума, като всички транспортни разходи са за наша сметка.

Запазваме правото си да откажем връщането на продукти и заплатени суми от клиенти, които използват тази възможност по недобросъвестен начин.

2За гр. София право на връщане имат само физически лица, в срок до 14 дни от осъществяване на сделката, закупили продукти от интернет страницата на БГПАРТС за района на гр. София . За да се възползвате от тази възможност трябва да върнете лично закупеният продукт и/или продукти.

Искания за връщане на продукти след 14 дни от датата на закупуването им няма да се вземат предвид.

Пратки по куриерска фирма Еконт изпратени от гр. София няма да се приемат !!!

След проверка от наша страна и констатиране на липса на белези за умишлено повредена или подменена авточаст с друга, се пристъпва към замяна и/или връщане на заплатени пари според желанието на клиента.

Запазваме правото си да откажем връщането на продукти и заплатени суми от клиенти, които използват тази възможност по недобросъвестен начин.

3. Продукти, който не може да върнете са тези, които се считат за износващи се и/или консуматив, като дискове, накладки, акумулатори, гуми, джанти и всякакви други нетрайни и износващи се авточасти и аксесоари, които в процес на експлоатация се изхабяват.

4. Не могат да бъдат връщани продукти, предлагани от партньори на БГПАРТС. Всеки партньор спазва неговата политика за връщане на продукт;

5. Минималната стойност на поръчка през онлайн магазин www.bgparts.net е на стойност 10 лв.

6. Минималната стойност за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА е 20 лв.

7. Доставки под 20 лв са за сметка на клиента.