Ето я новата Toyota Land Cruiser

Ето я новата Toyota Land Cruiser
В интернет пространството се появиха първите снимки на обновения флагман при всъдеходите на Toyota. Става дума за Land Cruiser 200, който е най-големия всъдеход на компанията. Илюстрациите на всъдехода са сканирани от брошура, но качеството им не е добро.
Въпреки това можем да добием представа за основните части от рестайлинга. В портала за видео споделяне YouTube се появи и интересен клип, представляващ компилация от въпросната брошура. От снимките и от видеото се вижда, че рестайлинг версията на Land Cruiser разполага с доста видоизменена предна част.
Огромният всъдеход се е сдобил с нови предни светлини, с различна радиаторна решетка, със силно видоизменена предна броня, а така също и с нов капак на моторния отсек. Осен това Land Cruiser получава други дръжки на вратите и различна задна броня.
Нови са и летите джанти за модела. По интериора също има изменения, като те засягат основно арматурното табло. Що се касае до промените по техническата част, също на този етап липсват конкретни данни. Обновеният Land Cruiser се очаква да се появи на пазарите през 2016-а.
fakti.bg